Friday, 31 August 2012

Jom Tambah Follower Sebanyak Mungkin !!

Assalamualaikum..



Assalamualaikum. bg sesape yg nk tambah follower tu boleh la join segmen dari cik Izzah litew nie. k. sy join pun sebab nk tambah follower . huhu

Follower skrang = 2 org je



25 comments:

  1. salam...datang dari segmen yang sama..salam perkenalan...done follow sini..jemput ke blog saya..=)
    http://azievanilla91.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikummussalam.....salam perkenalan juga...thanks follow blog saya....on the way....

      Delete
  2. singgah and follow sini... dari segmen yg sama..salam perkenalan ^_^ jemput singgah blog naz ye ^_^

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam perkenalan juga ^_^..thanks sebab follow blog saya...on the way...

      Delete
  3. Assalamualaikum .. dtg dari segmen yang sama .. cantik blog awak.. :')
    http://shirawhatever.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam.....thanks...blog awak pun cantik... :)..on the way...

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. salam, akak dtg dari segmen yg sama, jgn lupa menyinggah blog akak ya? done follow u k bye~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam....thanks follow....on the way...:)

      Delete
  6. hai, dari segmen sama..done follow, hit me back,k!
    jom join GA best!
    >> http://cokeandsundae-sg.blogspot.com/2012/08/contest-aku-nak-lomo-by-cik-tyra-lee.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai....thanks follow...okey on the way...:)

      Delete
  7. Salam dari segmen yg sama
    done follow awk :D
    jangan lupa follow saya balik k :D

    http://fatinhalid.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam....
      thanks follow blog saya...
      okey...on the way..:)

      Delete
  8. Follow sini dari segmen yang sama :)

    http://liyaabloggies.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks follow blog saya ni...
      okey...on the way...

      Delete
  9. Salam kunjungan dan salam perkenalan dari segmen yang sama, saya dah follow. trimas
    http://earlcarl13.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam..
      Salam perkenalan juga...
      thanks folow blog ni...
      on the way...

      Delete
  10. salam dari segmen yang sama :)
    done follow sini :)

    http://alyzass501luv.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam...
      thanks foolow blog saya ni...:)
      on the way..:D

      Delete
  11. yeah..dah follow..datang dari segmen yang sama...

    http://www.jijicrisis.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks follow......tapi blog tu xdijumpai...

      Delete
  12. hye ! sudah follow.
    jemput singgah :)

    http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2012/08/segmen-jom-tambah-follower-blog.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye...thanks follow...dah singgah... :)

      Delete
  13. Salam dear.. Wah nice blog! Kalau sudi mehla join Segmen saya yang simple ni.:) http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikummussalam...urmmm...xtau agi la tu...hehe..

      Delete